KLATS: toezichthoudster Nederlandse Bank blijkt SM-meesteres

LadySeductressTja, over controlfreaks gesproken. Die kom je natuurlijk qua professie tegen binnen de accountancy en toezichthouderij en qua seksuele voorkeur binnen de (BD)SM.

Hoewel het bij mannen vaak zo is dat wanneer zij in hun werk erg machtig zijn, zij in hun vrije tijd graag de onderdanige zijn in de seks.

Bij vrouwen ligt dit anders. De Nederlandse Bank, die de gehele financiële sector controleert is in verlegenheid gebracht door een hooggeplaatste medewerkster die zich al jaren als meesteres verhuurt…….

Dat meldt QUOTE.

DNB bevestigt dat de medewerkster met ‘dubbele petten op’ vanwege een integeriteiskwestie is ontslagen.

Volgens onderzoek zou de vrouw, die in het verleden ook werkzaam was voor ABN AMRO en ING, tegen betaling bereid zijn geweest o.a. de rol van SS-commandante op zich te nemen.

Na een tip werd de toezichthoudster van de trustsector ontmaskerd en in oktober bepaalde de Amsterdamse kantonrechter dat DNB haar na een dienstverband van 8 jaar mocht ontslaan.

‘Of je nu van cock and ball torturing houdt of het spannend vindt om te snowballen, bij de ‘high class nymphomaniac’ die zich verhuurde onder het pseudoniem Conchita van der Waal kon het allemaal’, meldt Quotenet.nl poëtisch.

Het is ‘schijnliberaal’ om te zeggen dat een en ander moet kunnen. Als iemand met een dergelijke functie deze fetish heeft (daar zijn er wel meer van) is dat inderdaad totaal geen probleem: dat gaat niemand wat aan.

Echter: als die persoon (m/v) dit ook als professie gaat uitoefenen, kan het zijn dat beide banen clashen, dus is het zaak dit te melden bij de werkgever(s).

Lees ook:Ondanks onderzoek kon SM-prostituee 6 jaar toezichthouder zijn bij DNB
Lees ook:SM-prostituee van DNB blijft gemoederen verhitten
Lees ook:De Escort Bijbel: over de eredivisie van de prostitutie
Lees ook:YouTube verwijderde trailer ‘Nymphomaniac’ van Lars von Trier, maar hier is ie
Lees ook:Trailer Nymphomaniac II

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>