Kopers vinden seks.nl en chickies.nl niet opwindend genoeg

Seks.nlDe verwachtingen waren vooraf hoog gespannen, maar het veilen van erotische domeinnamen als seks.nl blijkt lastiger dan gedacht.

Nederlands eerste grote veiling op dit gebied heeft deze week maar weinig opgeleverd. Goedkopere aanbiedingen als poepen.nl, afspraakjes.eu en chickies.nl werden wel verkocht.

Maar voor de echte ‘topstukken’ als seks.nl en gratissex.nl werd de minimumverkoopprijs niet gehaald.

Dat meldt RTLNieuws.

Op DomeinMatch.nl werden de afgelopen dagen 336 Nederlandstalige webstekken geveild. Ze werden bij elkaar geschat op een waarde van ruim 2 miljoen, maar er werden maar 18 verkocht voor in totaal €11.000.

Seks.nl moest meer dan een ton in het laatje brengen, maar op het webadres werd slechts 6x geboden met als hoogste €18.000, dus de verkoop ging niet door.

Fetish.nl leverde uiteindelijk nog het meeste op met €2500. Zaad.be verwisselde met een verkoopprijs van 35 euro voor het kleinste bedrag van eigenaar.

De domeinnamen die niet zijn verkocht, blijven in handen van de biedende partijen. DomeinMatch laat weten dat het achter de schermen nog met partijen in gesprek is die buiten de veiling om hun slag willen slaan. Nick van der Leeuw, een van de organisatoren van de erotische themaveiling, stelt dat diverse geïnteresseerden anoniem wilden blijven en er daarom bewust voor kozen niet mee te doen aan de openbare veiling.

Een paar jaar geleden wisselde bijvoorbeeld het internationale sex.com nog voor 13 miljoen dollar van eigenaar.

Lees ook:Lijstje rijkste porno-sterren ter wereld. Kent u ze?
Lees ook:Sex.com, het duurste webadres ter wereld, is te koop
Lees ook:sex.com van eigenaar veranderd voor 13 miljoen dollar
Lees ook:Wie wil Sex.com kopen?
Lees ook:SM-hit ‘Fifty Shades Of Grey’ volgend zomer in de bioscoop

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>