Hoeren doen het steeds vaker zonder condoom

Op de Wallen in Amsterdam doen steeds meer prostituees het zonder condoom. Door felle concurrentie van met name Oost-Europese vrouwen laten veel prostituees zich overhalen om onveilige seks te hebben………

Niet alleen vragen klanten vaker om condoomloze seks, ook worden de wensen van hoerenlopers onder invloed van het internet steeds perverser.

Dit zegt Metje Blaak van de Rode Draad, de belangenvereniging voor prostituees. ”De prostituees zijn de regie kwijt in de peeskamer. De klant is de baas. Hij bepaalt de prijs en wat er gebeurt.” Ook poep- en plasseks en onveilige anale seks worden steeds meer gevraagd. Mannen hebben steeds extremere wensen, de vrouwen moeten geld verdienen en doen daarom mee.

Afschuwelijk bericht vind ik. En een veeg teken mannen steeds extremer worden: wat zijn die aan het afreageren op de dames op de Wallen?

Lees ook:Zonder condoom is het bij de hoeren stukken duurder
Lees ook:Hoeren hebben vaker onveilige seks vanwege de crisis
Lees ook:Hoeren op De Wallen nemen bijbaantje vanwege de crisis
Lees ook:Haagse hoeren krijgen keurmerk voor fair trade safe sex
Lees ook:De Bijenkorf bezorgt ook de hoeren op De Wallen Dwaze Dagen!

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Hoeren doen het steeds vaker zonder condoom

  1. henk

    zijn die kerels gek geworden of gewoon levens moe.Ze beseffen gewoon niet wat ze allemaal kunnen oplopen.En ook voor de dames zelf is dit niet goed.Die mannen zijn in mijn ogen gewoon levens moe en willen koste wat het kost wat oplopen.Gewoon niet normaal meer.Ik zou het met zo’n dame nooit onveilig doen.Wie weet wat die kerel voor mij heeft gedaan.Die dames opzich doen er alles aan om schoon te zijn,maar in deze situatie kunnen ze dat niet meer aan de klanten bieden.Waar eindigt dit.

      /   Reply  / 
  2. Jan Hamer

    Dat die kerels zo stom zijn moeten zij weten, maar ik vind dat de hoeren er gewoon niet op in moeten gaan. Ze spelen met vuur en dat gun ik ze niet, ze zijn er om in een bepaalde behoefte te voorzien en dat mogen mannen wel eens respecteren. Niet alles kun je met geld goedmaken hoor. Het is ook zéér egoistisch van die kerels, ze moeten hun verstand eens gebruiken, maar ja, ze zeggen altijd wanneer ze in die staat verkeren dat hun verstand dan in hun kloten zit. Zou best eens waar kunnen zijn!

      /   Reply  / 
  3. heraux

    Ik zou best eens naar een prostituee gaan – maar dat hoeft niet iets indringends te zijn. Die mensen zijn interesant – ze maken veel mee, moeten goede mensen kennis beschikken.. dus.. een leuke praatgroep oprichten, talkshow met actieve vrouwen en mannen die over de Sexualiteit kunnen praten lijkt me TOP

    Beter dan spuiten en slikken en stikken..

    Want ja.. die kijkgroep is toch weer anders.
    En prostitutiesex is verslavend denk ik
    vrij eenvoudige toegang..?? Gereed en gereedschap.. viagra?
    Nu klets ik maar wat – maar vertel..
    heren dames aanbieders en aanbidders..

    Is dit een interesant concept
    Worden we wijzer van deze informatie?

      /   Reply  / 
  4. bertha

    Zullen we de term hoerenlopers gewoon eens schrappen want het gaat om mannen die verliefd verloofd of getrouwd zijn die de wallen bezoeken onder het motto wat niet weet wat niet deert.
    Dus kijk je eigen vent maar eens goed aan en vraag je af of je nog met m naar bed wilt….

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>