Salesmanager ontslagen na autobiografie over haar prostitutie – verleden

BeminnenAlsBeroepRoos Bachelier: in het dagelijks leven is zij salesmanager.

Vroeger werkte ze als ‘dame van plezier’ in 1 van Nederlands duurste seksclubs.

Daarover schreef zij onder pseudoniem een boek.

Via-via is haar werkgever er toch achter gekomen wat haar verleden is en heeft hij haar d’r congé gegeven………

Nadat uitgekomen was dat Roos (in het dagelijks leven heet zij anders) de schrijfster is van het boek ‘Beminnen als beroep’ waarin ze openlijk verslag doet van haar baan als ‘moderne courtisane in de duurste nachtclub van Nederland’, besloot haar werkgever haar de deur te wijzen.

Roos is verontwaardigd over haar ontslag. Ze schreef haar boek onder een pseudoniem, deed nooit tv-optredens en probeerde koste wat kost haar identiteit te beschermen. Toch hoorde een van haar collega’s haar verhaal op de radio en lichtte het bedrijf in.

“Het is onrechtvaardig hierdoor mijn baan te verliezen. Ik ben salesmanager, mijn verkoopresultaten zijn goed. Daarop zou ik beoordeeld moeten worden, maar dat is niet gebeurd. Kennelijk zijn ze te bang dat mijn andere werkzaamheden een smet op hun bedrijf werpen.”

De ex-courtisane heeft geen spijt van haar boek. “Ik vind het juist belangrijk dat men prostitutie gaat zien als een volwaardig vak, want dat is het. Ik ben niet zielig, ik word niet mishandeld. Hooguit word ik vernederd door de publieke opinie. Dat is pijnlijk en hypocriet. Ik betaal mijn belastingen, ik doe niets illegaals, ik ben een keiharde werker, en bovendien een goede moeder.”

Roos Bachelier is wel bezorgd over haar toekomst. “Misschien moet ik nu wel fulltime als prostituee gaan werken en dat is echt loodzwaar. Daar zie ik wel tegenop. Maar als het moet, dan moet het. Een uitkering, dat nooit. Daar ben ik te trots voor.”

Lees ook:Belgische is baan kwijt na striptease op TV
Lees ook:Babyboomers doen de hoogstandjes in bed
Lees ook:Paige Jennings stapt van Wall Street in de porno-bizz: ‘Genaaid ben ik toch al’
Lees ook:Vrouwen met een spuitend orgasme à la Fontijn
Lees ook:Claudia Schoemacher is gezicht en vraagbaak voor Christine le Duc

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>