Gigolo’s: de meesters van het verleiden

Er zijn heel wat heren die wanneer ze het over vrouwelijke prostituees hebben, roepen ‘ik zou het wel weten hoor’.

Nu is dat natuurlijk maar in een paar procent van de gevallen zo bij dames en bij heren 9 van de 10x grootspraak.

Maar voor de weinigen die durven en willen is er een opleiding tot gigolo…..

De 33-jarige Guiseppe Cartago was 5 jaar lang gigolo en runt nu ‘Private Men’. Hij faciliteert de gigolo’s, regelt een website en trainingen voor hen.

“Je moet goed kunnen luisteren, maar ook weer niet alles doen wat die vrouwen willen. Zo iemand hebben ze vaak thuis al zitten. Je moet mensenkennis hebben en ze een beetje een kant op sturen waar ze nog nooit zijn geweest. Dat willen ze. Spanning en sensatie”, zegt Guiseppe vandaag in Sp!ts.

Vrouwen worden steeds zelfstandiger, hebben hun eigen inkomen en zitten thuis in een sleur. “En dan komen ze bij ons terecht”, licht de gigolo-expert toe.

Volgens hem is het beeld dat mensen van een gigolo hebben, verkeerd. “We komen niet binnen en rukken de kleren van het lijf. Het is veel meer. Een vrouw is een instrument en lastig te bespelen. Je moet de juiste snaar weten te raken. En niet aan je eigen bevrediging denken! Dat moet je loslaten, totdat die vrouw aangeeft dat het mag. En je moet toch altijd zakelijk blijven. Een vrouw betaalt je ook voor het weggaan. Geen verliefd gedoe dus daarna.”

Guiseppe weerlegt meteen ook het vooroordeel dat het vaak om lelijke vrouwen gaat. “Een vrouw wil niet onzeker zijn in bed. Als ze een mooie man uitkiest, is ze zelf ook vaak mooi. Ik heb ze echt gehad waarbij ik dacht: Waarom ben jij mijn vriendin niet?”

Een gentleman zijn. Daar draait het om. Volgens Guiseppe doet het vak je zelfvertrouwen goed en dat vinden vrouwen uiteindelijk belangrijk.

“Een beetje gladjes zijn we wel”, geeft hij toe. „Maar dat werkt vaak toch.” Eigenlijk zou van hem iedere man de cursus moeten volgen. “Dit is het rijbewijs voor een goede relatie.”

Ook Birgit Schuurman maakte voor haar programma al eens kennis met een gigolo …

Lees ook:Gigolo’s stellen zich voor
Lees ook:Gigolo’s op de Wallen: wel kijken, niet kopen
Lees ook:Anouk doet niet moeilijk over een gigolo
Lees ook:Wanneer bestelt een vrouw een gigolo?
Lees ook:Anale seks staat niet op verlanglijstje NL vrouw bij gigolo

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>