Zwitserse efficiëntie: beveiligde drive-in seksboxen voor prostitutie

SexBoxesHet lijken een soort carports: de ruimtes die deze maand officieel in gebruik worden genomen door prostituees en hun klanten in het Zwitserse Zürich.

Deze afwerkplekken aan de kant van de weg, zijn neergezet om prostitutie te reguleren en de veiligheid van sekswerkers te verbeteren………

Dat meldt NOS Nieuws.

In totaal zijn het n9 hokjes, zo groot als garages, die in het westen van Zürich op een industrieterrein staan.

De noodruftige heren worden met behulp van wegbewijzering de goede kant op geloodst. Eerst langs de plek waar zo’n 40 prostituees staan. Wanneer de keus is gemaakt en de prijs is afgesproken, kan er verder gereden worden naar de drive-in peeskamers.

De houten hutjes zijn vrij basic: er staat een prullenbak en er ligt een soort matras. Het belangrijkste voor de overheid is dat er ook een alarmknop aanwezig is. Mocht de prostituee zich bedreigd voelen, kan ze daarmee om hulp vragen.

De Zwitsers zien het aantal prostituees de afgelopen jaren enorm stijgen. De vrouwen komen uit Oost-Europa, met name uit Hongarije.

Lees ook:De matras die je seksleven opkrikt
Lees ook:Vreemde fetish: man stopt snikkel in matras
Lees ook:Tripje maken? Prostitutie drive-ins van Zurich houden open dagen
Lees ook:Media-aandacht houdt hoerenlopers weg uit nieuwe seks drive-ins Zürich
Lees ook:Eerste nummer ‘hoeren-glossy’ is uit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>