Sugardaddy geeft tips aan mannen hoe om te gaan met jonge maîtresse

SDFM-email-1Een sugardaddy, een rijke nman die jonge vrouwen om zich heen heeft die dat vanwege zijn geld (sugar) doen, geeft tips aan mannen die dit ook ambiëren.

In de Amerikaanse krant New York Post geeft hij de tip dat een rijke man zijn jongere vriendin niet moet behandelen als een persoonlijk bezit, werknemer of erger nog een slaafje………

Deze man, die schrijft onder het pseudoniem ‘Trent’, is sinds kort columnist voor de advieswebsite ‘Earn the Necklace’, waar rijke heren en hun zogenaamde ‘sugar babes’ op terecht kunnen.

“Hoewel het een ongebruikelijke vorm is, blijft het wel een relatie en is het niet alleen een zakelijke transactie. Een vrouw kan zich beledigd voelen als ze een enveloppe met geld krijgt. Beide partijen kunnen het beste hun verwachtingen vantevoren bespreken. Zowel op financieel, emotioneel als op lichamelijk terrein. Hij heeft het geld en zij heeft sexappeal, ze moeten van elkaar weten wat ze over en weer willen. De relatie draait er immers om elkaars behoeften te bevredigen met iets dat beide partijen makkelijk kunnen weggeven”, aldus de ervaren ‘suikeroom’.

Een echte sugar daddy moet niet te snel intiem willen zijn. “Seks is vanaf de derde of vierde date toegestaan. Wanneer je gevoelens voor haar begint te krijgen, dan heb je een probleem. Het is aan beide partijen om elkaar aan de afspraken te herinneren wanneer iemand over de grens gaat.”

Een andere sugar daddy onthult op sugarsugar.com dat hij altijd over de deal spreekt voordat hij de relatie met zo’n ‘moderne courtisane’ aangaat. “Ik heb m’n behoeftes net als iedereen, ik wil niet dat daar misbruik van gemaakt wordt. Met financiële problemen kan ik helpen, zij kan mij gezelschap houden wanneer ik op zakenreis ben en ik kan iemand plekken laten zien waar ze nog nooit is geweest.”

Lees ook:Studentes worden ‘sugar babes’ om studie te bekostigen
Lees ook:Sugar Daddy: prostitutie in een mooi papiertje gewikkeld
Lees ook:Een sugar-baby is geen hoer
Lees ook:Seks om je studie te betalen: sugar daddy of escort
Lees ook:Suikeroompjes die betalen voor aantrekkelijke te jonge meisjes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>