Britse hoerenlopers zijn dol op de Amsterdamse Wallen

WallenBij hoerenlopen hoor je vaak het aantal van 1 op de 3 mannen.

Uit recent onderzoek in Groot Brittannië blijkt dat ~als ze allemaal eerlijk zijn geweest~ 1 op de 10 mannen Britse mannen weleens betaalt voor seks en daarbij is wat ze van ver halen het lekkerste…….

University College London gebruikte daartoe data van de Third National Survey of Sexual Attitudes and Lifestyles waarover is gepubliceerd in het Britse ‘Sexually Transmitted Infections Journal’.

Het zijn overwegend geen oudere, eenzame mannen, maar juist yuppen tussen de 25 en 34 jaar, met een goed betaalde baan en die de hele combinatie van sex, drugs, rock ‘n roll en alcohol consumeren.

Voorts blijkt dat het principe ‘wie kent m’n gat in het buitenland?’ opgaat voor de Britse hoerenlopers, want deze mannen hebben de betaalde seks meestal in het buitenland. Zowel in Aziatische als Europese steden, waarbij Bangkok en ons eigen Amsterdam als walhalla’s worden gezien.

Zij hebben gemiddeld met 32 vrouwen seks gehad, terwijl bij niet betalende mannen de teller op 14 staat.

Lees ook:De smoezen van hoerenlopers
Lees ook:Brits ‘sex on the beach’ stel kan Dubai uit
Lees ook:Naar de hoeren voor een goed gesprek
Lees ook:Waarom vrouwen op vakantie zoveel casual sex hebben
Lees ook:Veel vrouwen hebben alcohol nodig voor de seks

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>