De echte Christian (Fifty shades of) Grey bestaat!

DexterKohDexter Koh is een 30-jarige Londenaar de zich liet inspireren door de SM-trilogie ‘Fifty Shades of Grey’.

Net als hoofdrolspeler Christian laat hij mooie studentes een sekscontract tekenen. “Ze geven mij seks, ik geef hen luxe…..”

Zo vertelt hij in The Daily Mail.

Zijn dates krijgen alles wat hun hartje begeert, zolang ze zijn seksuele wensen vervullen.

“De helft van alle vrouwen op deze aardbol krijgt het warm van Christian Grey. OK, hij heeft een duister kantje, maar welke vrijgezelle 30′er wil er nu niet dat jonge mooie studentes zich voor zijn voeten werpen?’, aldus Dexter, die net als Grey een succesvol zakenman is. Geld genoeg dus om arme studentes uit de nood te ‘helpen’.

Zijn eerste sekscontract was met Melissa, een 21-jarige studente van de universiteit van Oxford. “Ze was groot, blond en gesofisticeerd, alles wat ik zoek in een vrouw. We sloten een goede deal. Ik betaalde haar elke maand minstens €1200,- al naargelang hoe vaak we elkaar zagen en ik kreeg in ruil een bloedmooie vriendin.”

Ze gingen daarbij op sjieke weekendjes naar Parijs, Berlijn en Milaan. “Het hotel was altijd luxueus en ik verwende haar keer op keer met schoenen en jurkjes van de beste merken. De seks was fantastisch. Een beetje een rollenspel was het wel, maar niet zo kinky als bij Christian en Ana’, vertelt Dexter over zijn eigen ‘Vijftig tinten grijs’-avonturen.

Dit soort overeenkomsten heeft alle voordelen voor hem. “Het gaat veel sneller dan wanneer je iemand ontmoet in een bar en je weet ten minste alletwee vanaf het begin wat de verwachtingen zijn. Ik wil geen serieuze relatie en na een paar maanden plezier gaan we dan ook ieder ons weegs. Sommige studentes redden het gewoon niet zonder een sugar daddy.”

Lees ook:Erotische mega-bestseller: ‘Fifty Shades Of Grey’
Lees ook:Kim Basinger speelt kinky ex in deel 2 van ‘Fifty Shades Of Grey’
Lees ook:Super Kromo las ‘Fifty Shades of Grey voor de winnende wedstrijd
Lees ook:Daar is ie dan: de eerste echte filmtrailer van ‘Fifty Shades of Grey’
Lees ook:Nieuw gat in de markt: lingerie, gedragen door een escort-lady

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>