Weer 18 rode ramen gesloten op De Wallen

(k)wallenHet door sommigen aangemoedigde en door anderen verfoeide project 1012 van de gemeente Amsterdam om de rosse buurt ‘schoon te vegen’ van criminaliteit en in het bijzonder mensenhandel, heeft opnieuw geleid tot sluiting van 18 peeskamers.

Er zijn ernstige en structurele misstanden geconstateerd binnen het bedrijf van een sexploitant die in totaal 47 ramen uitbuit……

Onder strikte voorwaarden krijgt hij een vergunning het prostitutiebedrijf een jaar op kleinere schaal voort te zetten.

Burgemeester Eberhard van der Laan eist maatregelen op het gebied van intake van de sekswerkers en de administratie en het toezicht op zijn bedrijf moet beter.

De 18 ramen gaan uiterlijk op 30 april dicht. Een andere exploitant kan ze overnemen en na minimaal 2 maanden weer openen, mits hij aan alle eisen voldoet.

Morgenavond zullen minstens 100 prostituees hun werk tijdelijk neerleggen voor een grootscheepse demonstratie tegen de maatregelen op De Wallen, het beroemdste hoerenkwartier ter wereld.

Lees ook:Hoerenbuurt Alkmaar ligt plat
Lees ook:Beurshotel te Utrecht gesloten omdat het een bordeel blijkt
Lees ook:UPDATE: prostituees van de Wallen demonstreren
Lees ook:Zes van de Utrechtse hoeren-boten sluiten
Lees ook:1 april: je hebt een SOA!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>