Vette files in Salzburg vanwege gratis bordeel-seks

Summer specialFiles in het Oostenrijkse Salzburg. In de stad van Mozart is er sinds kort een bordeel dat haar diensten gratis aanbied.

En als kinderen op weg naar een snoepkraam staan de mannen in lange rijen…….

De eigenaar van een plaatselijk seksbedrijf biedt de gratis seks aan als protest tegen de in zijn ogen oneerlijke belastingheffingen, meldt The Mirror.

Hermann Müller, eigenaar van Huize Pascha, is het helemaal zat dat hij de pooier van de fiscus moet spelen. “De belastingdienst eist steeds meer geld, maar doet niets aan illegale prostitutie op straat en in appartementen.”

De zogenaamde summer special begon vorige week. Sindsdien staan er rijen tot om de hoek, vol mannen die op zoek zijn naar een kwartiertje gratis van bil.

Maar als je er niet meer voor hoeft te betalen: is het dan nog wel prostitutie? Nee dus.

“Zolang dit aanbod staat, hoef ik geen belasting te betalen.”, aldus Muller. “De meisjes zijn ook blij. Ik betaal ze gewoon hun normale salaris, maar dan uit eigen zak.”

Lees ook:Voorlichting voor Haagse hoerenlopers
Lees ook:Daklozen mogen gratis overnachten bij de hoeren
Lees ook:100e editie seksblad FOXY verloot prostituee
Lees ook:Porno bij Starbucks onder vuur
Lees ook:Hollywood kapt met seksscènes in films

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>