In je blote kont tegen bont II

Ook Nathalie Imbruglia gaat in haar nakie voor het goede doel.

Model / actrice / zangeres laat haar kleertjes vallen voor de nieuwe anti-bont-campagne van PETA.In de advertentie drukt ze een konijntje tegen haar blote bovenlijf en zegt ze:

‘Probeer hém maar eens uit te leggen dat het gewoon een klein stukje bont is!’

Ze is al jaren een fel tegenstander van bont. Met haar blootgaan voor het goede dieren-doel treedt Imbruglia in de voetsporen van o.a. onze ‘eigen’ Frederique van der Wal.

De Australische speelde in het verleden in de succesvolle soap ‘Neighbours’ en scoorde in 1997 een wereldhit met ‘Torn’.

Lees ook:In je blote kont tegen bont
Lees ook:Pornoster Farrah Abraham verkoopt haar dna
Lees ook:Dr. Robert Schoemacher plukt schaamhaar
Lees ook:DOE MEE: schaamhaar plakken voor het goede doel
Lees ook:Victoria’s Secret-Angel naakt tegen huidkanker

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “In je blote kont tegen bont II

  1. jan willemsen

    hallooooo, lieve mensen goede middag ik heet jan willemsen en mijn beroep is tuinman in de natuur tja, waar andres lieve mensen wie, jully ook zijn reactie op in je blote kond tegen bond lovely lady lief harverwarmend sexy. okidoki, en picobello. de groetjes jan willemsen

      /   Reply  / 
  2. jan willemsen

    hallooo, lief volk bij sex blog weer goede middag lief volk ik heet nog steeds jan willemsen oraid en oke. sex is ook erg gezond als je het op een gezonde natuurlukke verguurlukke persoonlukke menselukke manier doet. O, ja ik ben tegen bond tegen een lichamen en zeker vooral bij vrouwen en mooie sexyvrouwen dus lieve mensen bij sexblog. nou de groetjes maar weer van jan willemsen. daaaaaaaaag whie love you.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>