Sandra Bullock gaat alleen nog voor naakt

Tja, ik weet niet of het goed nieuws is, maar Sandra Bullock is zo blij met het succes van haar laatste film met naaktscenes dat ze belooft vanaf nu elke keer in eva-kostuum te gaan…….

“‘The Proposal’ scoort als gek, waarschijnlijk dankzij mijn naaktscène. Ik weet nu dus wat me te doen staat. Op mijn 70e, wanneer alles lekker hangt, zal ik nog zonder kleren door het beeld moeten lopen.”

“Zie je het voor je? Een topfilm met Zac Efron in de hoofdrol en plots loop ik in de achtergrond poedelnaakt voorbij, van de ene kant naar de andere. Kassa kassa, iedereen zal mij in zijn film willen!”

“Stomende seksscènes zijn trouwens niet de truc om geld in het laatje te brengen, de kunst is om er iets grappigs van te maken. Will Ferrell heeft dat lange tijd goed begrepen. Hoe die zijn broek in elke film liet zakken! Hij is een onuitputtelijke inspiratiebron voor mij. Doe mij nu dus maar een actiefilm, helemaal naakt!”, aldus de lichtelijk hysterische mevrouw Bullock.

Lees ook:Sandra Bullock wil nogmaals frontaal naakt (op haar 60e)
Lees ook:‘Vijftig tinten grijs’-film krijgt hardcore X-rated versie en softe variant
Lees ook:Sandra Bullock doet schaamhaar in valentijnscoupe
Lees ook:Hoe je charmant NEE zegt tegen seks
Lees ook:Celibaat: mooi gebaar in onze tijd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>