Keira Knightley kan seks gewoonweg ruiken

BedAfterSexSommige mensen hebben nou eenmaal een goede neus voor seks. En dan bedoel ik dat zowel letterlijk als figuurlijk.

Ik heb veel op hotelkamers overnacht in mijn leven en ik kon ook altijd ruiken of er seks had plaatsgevonden en ongeveer hoe recent dat was.

Tsja, soms zou je wel een iets minder goed reukvermogen willen hebben. Iemand die daar ook mee behept is, is Keira Knightley…………..

De actrice kan seksuele spanning naar eigen zeggen, vanaf een afstand ruiken. “Ik ben ervan overtuigd dat je het weet als er seks in de kamer hangt, de chemie tussen 2 mensen pik je gewoon op”, vertelt ze in een interview met Marie Claire.

Ze bekent echter ook dat ze niet met alles zo seksueel bij de pinken is. Totdat de journalist het haar uitlegde had Keira bijvoorbeeld nog nooit van sexting gehoord.

Lees ook:Keira Knightley als de dood voor seks-scènes
Lees ook:Zimra Geurts is de paasbunny op feestje van pornosterren
Lees ook:Kunst in Antwerpen: vagina snuiven
Lees ook:Nederlandse cabaretière zingt ode aan pi- pa- pijpen
Lees ook:Het Nederlandse seksleven scoort een 6-

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>