Victoria Beckham grijpt haar David nu maar eens zelf bij de ballen

In veel relaties is het zo dat 1 van beide partners aandachtverslaafd is. Nee, maar dan David & Victoria Beckham: die zijn er allebei mee behept.

Maar de Beckhammetjes zijn er dan ook wel grootverdieners mee.

En dan moet je geen gelegenheid en plaats om aandacht te trekken aan je voorbij laten gaan. Dus plaatste David een foto van Vic die in New York op straat poseert met ‘zijn ballen in de hand’ op zijn Facebook fanpagina………

Victoria Beckham, gekleed in een jurkje uit haar eigen collectie, blote benen en een paar giga hakken, staat voor een groot bord waar David’s H&M ondergoedcampagne is te zien.

De ex-Spice Girl en huidige mode-ontwerpster die manlief haar ‘golden balls’ noemt, heeft van haar hand een kommetje gemaakt en houdt deze ter hoogte van zijn veelbesproken kruis.

Alsof ze zijn geslacht in haar hand houdt. Het stel is in de Big Apple neergestreken omdat Victoria er haar modecollectie showt.

Lees ook:Praten over de penis van David Beckham
Lees ook:De Beckhammetjes doen het all day long
Lees ook:David Beckham over zijn geheime wapen
Lees ook:David Beckham heeft beloofd voorlopig zijn onderbroek eens aan te houden
Lees ook:Willen we het weten? Mel B. doet het 5x per dag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>