Soms sterft de vagina

Vrouwen van nu benoemen hun seksualiteit. Lang werd het woord vagina door vrouwen alleen in de mond genomen bij de dokter en werd er voor de rest langs heen gepraat.

Maar met een reprise van de Vagina Monologen en het jongste boek van Naomi Wolf mag de ‘roos der vrouwen’ net zo centraal staan als de penis bij de man.

Actrice Olivia Wilde is 1 van de sterren uit de seie ‘House’. Zij verwoordt een seksloze relatie als ‘het sterven van de vagina’……….

Zij en acteur Jason Sudeikis zijn vanaf begin dit jaar een paar. Op seksueel gebied zit het wel goed. “We hebben seks zoals Keniaanse marathonlopers”, vertelde ze deze week op een avond, georganiseerd door het magazine GLAMOUR.

Met haar ex-man Tao Ruspoli, van wie ze in 2011 scheidde, ging het niet altijd zo goed. Vooral aan het einde van hun huwelijk voelde Wilde zich slecht. ”

Het voelde alsof mijn vagina was gestorven. Afgezet, lichten uit. Je kan tegen je familie liegen en zeggen dat alles in orde is, maar je kan niet tegen je vagina liegen. Soms sterft die. Dan weet je dat het tijd is om weg te gaan. Je moet je vrouwelijkheid niet opofferen uit verantwoordelijkheidsgevoel voor iets dat niet goed is. Teveel vrouwen doen dat.”

Lees ook:Vrouwen liegen (naar beneden) over met hoeveel mannen ze seks hadden
Lees ook:Waarom hebben mensen seks?
Lees ook:In de serie ‘SEKS MET’: een hek
Lees ook:Kendra Wilkinson schrijft over haar 1e x met Hugh Hefner
Lees ook:De pijp-scènes van Linda Lovelace blijven de wereld beroeren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>