De sex, drugs & rock’n roll-voetballer Andy van der Meyde

Oud-topvoetballer Andy van der Meyde onthult in een autobiografie hoe seks, drugs en drank zijn carrière verwoest hebben en hem zelfs bijna zijn leven kostte.

In de autobiografie, die deze week uitkomt, is de 33-jarige Van der Meyde openhartig over zijn leven in Engeland, waar hij van 2005 tot 2009 speelde bij Everton………….

In een voorpublicatie van de biografie schrijft The Sun hoe Van der Meyde zijn salaris van bijna €40.000,- per week er doorheen joeg. De oud-Ajaxied raakte verslaafd aan vrouwen, drank, slaappillen en drugs. Op een dag werd hij doodziek wakker in het ziekenhuis.

Het huwelijk van Van der Meyde ging kapot nadat hij een affaire had. Zijn ex-vrouw huurde een privédetective in die hem betrapte, met de striptiseuse met wie hij zelfs een kind kreeg.

Toen zijn dochtertje erg ziek werd, gleed de voetballer nog verder af. Op een dag dronk hij een fles rum, waarna hij regelrecht naar de training reed.

Elke dag was Van der Meyde te vinden in het uitgaansleven. Voetballen deed hij nauwelijks meer. Toen hij zich realiseerde dat ‘Liverpool zijn dood kon worden’, vertrok hij uit Engeland. Dat was in 2009.

Een uitstapje naar PSV werd geen succes. Hij speelde geen wedstrijd in Eindhoven. Op dit moment volgt Van der Meyde een trainerscursus in Nederland. Hij hoopt snel terug te keren in het betaalde voetbal.

Lees ook:Seks voor, tijdens en na de wedstrijd
Lees ook:Tetris spelen tegen uw seksverslaving
Lees ook:Podium- & media-studenten hebben het meest wisselende sekscontacten
Lees ook:Prostituee Metje Blaak vaker buiten dan in de peeskamer genaaid
Lees ook:Hoe vaak doen Nederlandse managers het?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>