UPDATE: 2e sextape Dave Roelvink en aangifte tegen hem vanwege heimelijk filmen

videoAch die Dave Roelvink. In een paar weken werd hij van niets iets. Maar of ie dat nou helemaal op de juiste manier doet.

Het seksuele avontuurtje dat hij vorige maand had met een meisje is inderdaad door nog iemand vastgelegd.

Haar familie heeft het bestaan van de tweede tape vandaag in een verklaring bevestigd.

“De inhoud is voorhanden en bekeken en geanalyseerd en hierop is de maker ook duidelijk te identificeren.”

De familie Pach wil, net als bij de eerste tape, stappen ondernemen als de clip uitlekt.

“Indien dit heimelijk gemaakte tweede filmpje ook openbaar wordt gemaakt dan zal de maker en tevens houder van dit filmpje civiel aansprakelijk worden gesteld.” Zo eist de familie dan onder meer geld voor de kosten om het filmpje te verwijderen en zal aangifte worden gedaan.

Inmiddels gaat de familie Pach bij de Officier van Justitie aangifte doen tegen Dave en één van zijn vrienden, vanwege het heimelijk filmen ín huis van het meisje in uiterst compromitterende omstandigheden. Daarbij hebben zij strafpleiter Peter Plasman in de arm genomen.

Dochter Pach heeft verklaard op geen enkel moment te hebben gemerkt dat zij werd gefilmd, door Dave of door die vriend, tijdens het verlenen van orale diensten aan Dave in een bubbelbad.

Plasman: “De officier van Justitie moet na mijn aangifte opdracht geven om uit te laten zoeken door wie, en ook hoe, dit filmpje is vervaardigd en de manier waarop het zijn weg naar verschillende media heeft kunnen vinden. Het vervaardigen én het verspreiden van een heimelijk gemaakt filmpje in huis is strafbaar volgens de wet.”

Verder zijn de telefoons van alle betrokkenen door de politie in beslag genomen. Het moet dus snel duidelijk kunnen worden met welk toestel de gewraakte opname is gemaakt, door wie er is gefilmd en ook door wie het werd verspreid.

Lees ook:Dave Roelvink aangeklaagd vanwege maken sextape
Lees ook:Guido Weijers aangeklaagd wegens gebruik sextape Dave Roelvink
Lees ook:Eva Mendes maakt reclame voor haar eigen sextape
Lees ook:Sekstape Marilyn Monroe & Kennedy-broers: De Oval Office Orgie
Lees ook:Dave Roelvink weer in de bak omdat hij verkeerde vrouw op de kont petst

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>