Lauren Verster heeft porna-film geregisseerd

LaurenVersterVeronicaIn het nieuwe AVROTROS-programma Lauren! gaat presentatrice Lauren Verster op onderzoek in bijzondere en voor haar onbekende werelden.

Werelden die vooral worden gedomineerd door mannen. Rauw, ruw en stoer.

Lauren neemt de kijker mee op een ontdekkingsreis. Ze heeft mooie en bijzondere gesprekken, maar gaat vooral mee op stap.

Zo probeert zij onder andere de drijfveren en worstelingen van mensen in de wereld van airsoft, pokeren, de sterkste man van Nederland en bushcraft te ontdekken en vraagt zij zich af wie de mannen zijn achter de Engelse Dreamboys.

Ook regisseerde ze een vrouwvriendelijke porno-film. De locatie van deze porna, ‘The Directors Cut’ geheten, was ook bijzonder: haar eigen huis.

“We konden geen geschikte plek vinden dus toen heb ik maar besloten het thuis te doen”, vertelt de programmamaakster, die de twee vrouwen en een man in het begin met rode wangen aanwijzingen gaf, vertelt Lauren Verster in De Telegraaf. ”Later werd ik wat kordater.”

Vriend Jort Kelder was op reportage voor ‘Hoe Heurt Het Eigenlijk?’ tijdens de speciale opnamen. “Hij zei wel: ‘niet in mijn bed, niet op de bank en iedereen ruimt de kaakjes op’”, aldus Lauren.

Lees ook:Porna-film Lauren Verster in première
Lees ook:Lauren Verster en haar porna-film vanavond op TV
Lees ook:Lauren Verster interviewt gigolo: ‘Wij zijn geen prostituees, wij zoenen’
Lees ook:LELO-vibrators zijn de APPLE’s van de sextoy-industrie
Lees ook:Vrouwen hebben heftiger seks als ze op vakantie zijn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>