O jee: blote reet Kim Kardashian vult complete cover

KimKardashianButtKim Kardashian, waar is die vrouw anders beroemd door dan door haar achterdeel?, staat naakt op de voorpagina van de wintereditie van het tijdschrift PAPER..

Vanaf de achterkant gefotografeerd draagt ze alleen handschoenen waarmee ze haar afgezakte jurk vasthoudt en haar geoliede kroonjuweel in de kijkert speelt…….

Om het blad over mode en popcultuur verkoopbaar te houden in de meer preutse kiosken schoot fotograaf Jean-Paul Goude tevens een foto van een aangeklede Kardashian voor een kuise editie van het blad.

Maar ook daarin spelen haar veelbesproken billen de hoofdrol: een glamoureuze Kardashian balanceert een glas champagne op haar achterwerk.

Het is niet voor het eerst dat de realityster naakt poseert. Pas was ze nog bloot te zien in GQ en eerder ging ze ook al uit de kleren voor tijdschriften als Playboy en W.

Scrollen maar……
Kim_cover_web_1
Kim_cover_web_2

Lees ook:Gisele Bündchen op cover van Franse blootblad LUI
Lees ook:Tatjana onthult haar laatste blootsessie
Lees ook:Dita von Teese laat borsten deinen voor bubbeltjeswater
Lees ook:Kim Kardashian’s kont is echt 100% puur natuur!
Lees ook:Tatjana Simiç nog 1x naakt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>