Jennifer Aniston opnieuw als nymfomane tandarts in ‘Horrible Bosses II’

jennifer-aniston-in-horrible-bossesJennifer Aniston (45) is vanaf vandaag terug in de bioscoop als de nymfomane tandarts Dr Julia Harris in ‘Horrible bosses II’.

Na haar jarenlange brave imago vanwege Rachel uit de TV-serie ‘Friends’ kon de actrice haar geluk niet op toen regisseur Seth Gordon haar in 2011 vroeg voor de rol van oversekste smoelensmid in ‘Horrible bosses’.

Een komedie over 3 vrienden die allemaal een hekel hebben aan hun werkgever en waarvan Aniston als zogenaamde ‘maneater’ 1 van de vreselijke bazen is………….

“Het was erg leuk om me weer in die kinky kleren te hullen en opnieuw die bruine pruik op te zetten”, aldus de actrice gisteren tijdens een persconferentie, waarvan Marco Weijers vandaag verslag doet in De Telegraaf.

“Ik vind dr. Julia Harris heel… ehm… stijlvol. En ik genoot ook van haar bijzondere smaak bij het kiezen van accessoires. Grappig genoeg herkende maar 1 van mijn tegenspelers wat er aan mijn halsketting bungelde”, zegt ze, doelend op de erectiebevorderende ‘cockring’ die haar personage als sieraad droeg.

“Julia zegt dingen die ik zelf nooit zou uitkramen” vervolgt Jennifer Aniston. “Al stonden er ook een paar zinnen in het script die ik écht niet uit mijn mond kreeg. Iets met jus en een ondersteek, maar dan in een seksuele context. Daar kon ik me niks bij voorstellen en grappig was het evenmin. Die passage hebben we dus maar geschrapt.”

“Verder vind ik haar obsessie vooral hilarisch, zeker ook omdat zij zich gedraagt op een manier die in films meestal aan mannen is voorbehouden. Ze gaat daarin heel ver, maar heeft zelf niet het gevoel dat ze iets verkeerd doet. Julia benadert seks zoals een 3-sterren-chef een diner: als een fijnproever. Seks is voor haar ook een sport. Geweldig toch?”

Vanavond zendt NET 5 deel I uit.

Lees ook:Jennifer Aniston als seksverslaafde tandarts
Lees ook:John Mayer wil meer seks
Lees ook:Vreemde Fetish: Star Trek-actrice blijkt potloodventster
Lees ook:Oscarwinnares Jennifer Lawrence over haar seksscènes met Bradley Cooper
Lees ook:Marly van der Velden laat met deze naakt-foto’s haar anorexia achter zich

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>