Zelfs The Naked Chef Jamie Oliver verbrandde al eens zijn penis

Naked CookHet is voor veel vrouwen een prikkelend aangezicht in vele betekenissen van het woord: een naakte (nu ja schort van voren) kokende man aan de kachel met het vooruitzicht op een ‘heerlijk’ avondje.

Ook de naakte chef Jamie Oliver heeft eens naakt gekookt voor zijn vriendin, maar werd daarbij behoorlijk de lul……

“Ik ben een romanticus. Dus ik had het huis schoongemaakt, een muziekje van Sade opgezet en ik was zeebaars aan het maken”, legt de televisiekok uit in ‘The Graham Norton Show’. “Ik wil hier aan toevoegen dat ik volledig naakt was afgezien van een vlinderdas om mijn mannelijkheid.”

Naakt koken heeft zo zijn risico’s ontdekte Jamie al snel. “Ik opende de oven en een wolk stoom verbrandde mijn penis. Het was, echt, echt, echt heel pijnlijk en ik schreeuwde het uit, wat niet heel romantisch was”, vertelt Oliver. “Ik moest mezelf afkoelen met een pak bevroren doperwten. Ik was zo opgezwollen en ja: het was o zo pijnlijk.”

Lees ook:Naked Chef: hou je kleren aan als je man niet kookt
Lees ook:David Beckham heeft beloofd voorlopig zijn onderbroek eens aan te houden
Lees ook:Bevergeil vanille-ijs (slot)
Lees ook:Blootblad Playboy wordt aangekleed
Lees ook:Koken met condooms

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>