Crowdfunding gestart voor de piemel van Michiel Huisman

HuismanDe site Glmrr.com is een crowdfundingcampagne gestart om een van onze mooiste ‘exportproducten’, Michiel Huisman, uit de kleren te krijgen voor een fotosessie.

In een persbericht melden de makers van de site: ‘

Niet alleen de kijkers, maar ook de vrouwelijke castmembers van Game of Thrones zijn er klaar voor: full frontal nudity, ofwel een vrolijk wuivende penis midden in beeld.’

Want waar in de succes-serie expliciet vrouwelijk naakt de gewoonste zaak van de wereld is, worden de edele herendelen van achter gefilmd of compleet ge-piemel-blurred! Tijd om dit taboe te doorbreken en – in de beste Nederlandse traditie – je mannetje te staan! Aldus een leger feministische en nieuwsgierige vrouwen – en mannen! – wereldwijd.

Beertje van Beers beveelt het warm aan in dit filmpje: hoeveel pepertjes wilt u Michiel Huisman in zijn poeperd stoppen?

GLMRR – Hoe het werkt from GLMRR.com on Vimeo.

Lees ook:Naakte Michiel Huisman is hit in Amerika
Lees ook:Michiel Huisman gevraagd voor naaktshoot PLAYGIRL
Lees ook:PLAYGIRL wil naakte Michiel Huisman met nietje in z’n navel
Lees ook:Ex hoofdredacteur PLAYBOY gaat voor digitaal bloot
Lees ook:Ideetje voor John de Mol: aftrek – karaoke

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>