Bunga Bunga: je zal maar Berlusconi zijn

BeingBerlusconiVette onthullingen in een nieuw boek over de ‘bunga bunga’-feestjes die regelmatig georganiseerd werden voor en door de Italiaanse ex-premier Silvio Berlusconi.

Hij genoot ervan als daar aanwezige dames de penis van een beeldje aanbeden en daarbij zijn naam noemden.

Het is vanaf vandaag te lezen in ‘Being Berlusconi: The Rise & Fall from Cosa Nostra to Bunga Bunga’ door auteur Michael Day.

De titel van het boek verwijst behalve naar de seksfeestjes ook naar Berlusconi’s vermeende banden met de Siciliaanse maffia.

Day onthult verder dat de mega-ijdele politicus en mediamagnaat van inmiddels 78 jaar, vrouwen naar partijtjes lokte met de belofte op een baan als in de politiek of als presentatrice bij 1 van zijn TV-zenders.

Tijdens de feesten gingen de de aanwezige vrouwen dan ook volop in de concurrentie en ontblootten zij hun borsten zodat de megalomane Italiaan deze kon kussen.

Terwijl de dames Silvio’s zaakje masseerden zongen ze ‘Oneindig dank voor Silvio’ en spraken ze hem aan met zijn favoriete koosnaampje ‘Papi’. (yek)

Lees ook:Monique Sluyter was van de Bunga Bunga-partij bij Berlusconi
Lees ook:Nu in stripvorm: Bunga Bunga Berlusconi
Lees ook:Escortmeisje verkleed als Obama op Berlusconi’s bunga-party
Lees ook:Satirische film over Bunga-Bunga Berlusconi
Lees ook:De paus is protestant en Berlusconi monogaam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>