Ook Goedele Liekens zelf kan nog wel een sekslesje gebruiken

SeksbijbelGoedeleGoedele Liekens, die met haar ‘pijpcolumn’ van eind september al voor de nodige opschudding zorgde, zegt niet dat ze voor zichzelf alle wijsheid in pacht heeft.

De seksuologe die momenteel tot ver buiten haar landsgrenzen stevig aan de weg timmert, kan ook nog steeds van sekslessen leren. “Zeker! Ik zou bijvoorbeeld heel graag tantralessen willen volgen.”

Aldus Liekens in een interview met de Vlaamse krant Het Laatste Nieuws.

“Dat gaat over een totaal andere manier van aanraken en over seksualiteit denken. Ik ben daar enorm nieuwsgierig naar”, zegt Liekens.

Toch denkt ze niet dat ze zo’n cursus zomaar kan volgen. “Tijdens zo’n cursus moet je op een bepaald moment naakt in een groep bezig zijn. Ja, dat zou nogal moeilijk zijn in mijn geval, als bekend persoon. Zie je mij al in mijn blootje deelnemen aan groepssessies? Voor je het weet, sta ik op Youtube.”

Lees ook:Cursus aftrekken populair in Eindhoven!
Lees ook:Mannen denken 5000 x per jaar aan seks
Lees ook:Goedele’s boeken nu gebundeld in ‘Haar Seksbijbel’
Lees ook:Nederlanders hebben geen uitbundiger seks dan Vlamingen
Lees ook:De orgasme-kloof is zoals de loonkloof

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>