Nicole Kidman piest op Zac Efron en vertrekt geen spier

Het spelen van sekscenes is niet voor elke acteur een ongedeeld genoegen. Nee, dan Nicole Kidman: zij moest voor haar rol in de film ‘The Paperboy’ zelfs plassen op Zac Efron.

Beiden vertrokken geen spier. Sterker nog: Nicole vond het leuker dan zingen………

Zo vertelt zij aan The Hollywood Reporter.

“Urineren vind ik helemaal niet zo wereldschokkend. Ik geloof dat ik in het begin van ‘Eyes Wide Shut’ ook plaste. Geweld is veel aanstootgevender dan seks. Seks is primair. Regisseur Lee Daniels wilde me voortdurend van achteren filmen. Hij was geobsedeerd door mijn kont. Dat vind ik grappig, ik ben dol op Lee. Zijn wilde kant trekt me aan. Ik was verlegen toen ik moest zingen in ‘Moulin Rouge’. Maar plassen? Nee, het maakte me hoegenaamd niet verlegen”.

Voordat u denkt dat ‘Paperboy’ een film over plasseks is: de scène waarin Nicole op Zac plast, is niet bijster erotisch. Zac wordt in zee gestoken door een kwal en om de pijn te verzachten, plast Nicole op zijn huid.

Lees ook:Nieuwe Bond-girl praat Daniel Craig uit z’n broek
Lees ook:Pamela Andersons badpak te koop!
Lees ook:Robert Pattinson heeft echte orgasmes voor de camera
Lees ook:Gwyneth Paltrow adviseert vrouwen squat-plassen onder de douche voor betere seks
Lees ook:Geen seks na het huwelijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>