Bejaarden & Begeerte: nog lang niet uitgeraasd!

Reeds in 201o mochten we hier aandacht besteden aan ‘Bejaarden & Begeerte’, jawel een theatervoorstelling over de seksualiteit van ouderen.

Aankomende zondag speelt de voorstelling van Stichting Nieuwe Helden en het Zuidelijk Toneel dit stuk voor de 100ste keer……….

Zo bericht mijn collega Inge Schouten van toneel.blog.

Kocken & De Man spraken psychologen, verzorgers, activiteitenbegeleiders en pastors, maar vooral ouderen zelf. Met hen werd openhartig gekletst over hun amoureuze leven van lang geleden en over hun passie en aarzeling, verveling en avontuur vandaag de dag. Want ook al wordt het bij jonge mensen toegejuicht en bij ouderen doodgezwegen, bloed kruipt toch wel waar het niet gaan kan.

Al die verhalen van vroeger en nu werden samen een voorstelling vol muziek, film, tekst en hier en daar zelfs een dansje. In elke stad wordt de voorstelling aangepast aan de regionale geschiedenis: de zoensteegjes van destijds, de plekken waar jongens en meisjes elkaar tegenkwamen, waar men in die jaren de foxtrot danste. Bovendien krijgen Kocken & De Man in elke voorstelling hulp van een zangeres van 70-plus.

STRENG DEURBELEID: de show is uitsluitend toegankelijk voor 65-plussers óf onder begeleiding van een 65-plusser. Nieuwsgierige jonkies vragen hun grootouders, buren of andere liefhebbende ouderen dus mee uit.

Klik HIER voor de speeldata.

Lees ook:Nederland heeft met tepel Anniek Pheifer z’n eigen ‘nipplegate’
Lees ook:Hoe ziet het seksleven van 30′ers eruit?
Lees ook:Seksuele voorlichting uit de oude doos: de 70′er jaren
Lees ook:Dames: Veel porno kijken! Daar word je biseksueel van!
Lees ook:Ook 65 plussers doen het nog!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>