4 Miss America’s in hun blote kont tegen bont

PETAMissAmericaDierenorganisatie PETA lukt het altijd weer zich in de kijker te spelen. Daarbij worden veel naakt en seks niet geschuwd.

Ook bekende natuurliefhebsters als Pamela Anderson en Eva Mendes lieten in het verleden al hun bloesjes en rokjes achterwege.

Nu heeft de organisatie maar liefst 4 ex Missen USA bereid gevonden om in hun fraaie blote kont te poseren tegen bont……..

Shanna Moakler (1995), Shandi Finnessey (2004), Susie Castillo (2003) en Alyssa Campanella (2011) gingen voor een zwart-witfoto met de tekst ‘voel je mooi in je eigen huid, en laat de dieren die van hen houden’.

De campagne is opgezet om missverkiezingen geheel bonvrij te maken. Daarnaast willen de 4 dat prijzen als een bontjas voor de winnares verdwijnen.

“Zo lang ik de verkiezingen van Miss Nevada leidt, zullen er geen bontjassen worden weggegeven aan de kandidaten en ik wil dat mijn opvolgers hetzelfde doen”, aldus Shanna Moakler.

Susie Castillo voegt daar aan toe: “Ik ben al mijn hele leven gek op dieren en hoe meer ik leer over wat er met dieren wordt gedaan voor ‘mode, hoe meer ik het onnodig vind.”

Lees ook:Koningin Maxima in lijst van lekkerste MILF’s van Ruud de Wild
Lees ook:Slecht nieuws voor geitenneukers, kippenneukers en kamelenfetisjisten
Lees ook:Einde aan het dieren-sekstoerisme naar Denemarken
Lees ook:Zweden doet alle bestialiteiten (seks met dieren) in de ban
Lees ook:In je blote kont tegen bont

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>