Echte vagina-portretten: ‘Sigaar uit eigen doos’ en ‘Slapende poes’

VlemmixVaginaVeel vagina’s deze week in het nieuws.

Natuurlijk was er Heleen van Royen die met haar selfies zo ver gaat dat ze d’r tampon, genitaliën, blote billen en zelfs het sperma van haar minnaar in het haar met de natie deelt.

Maar er was ook Johan Vlemmix. Via Maxima en een kontfluit is hij nu ook bij het vrouwelijk geslachtsdeel beland. Als organisator althans……

Fotografe Petra Beenhackker exposeert in zijn Paleis Soestdijk II in Eindhoven 30 foto’s van vagina’s.

De foto’s zijn 1 bij 1 meter en de vagina’s worden getoond met attributen die een verhaal vertellen, zo meldt Omroep Brabant.

Bij een foto waar het schaamhaar als een snor is geknipt en waar een flinke sigaar tussen de lippen is gestoken, staat: ‘Mijn man heeft onlangs betaald voor een schaamlipcorrectie. Sigaar uit eigen doos.’

‘De slapende poes’ is een grote foto van een rossige kat die opgerold ligt in de plooien van schaamlippen. Het is het lichaam van Frederique. Het werk is een verwijzing naar haar leven dat al een tijd seksloos is. “Soms heb je het druk met andere dingen”, zegt ze. “Dat zet je dat even in de koelkast”.

Vlemmix & Beenhackker werken vaker samen. Zij zag al snel wat in Vlemmix idee en werkte ruim een jaar aan 50 foto’s waarvan er nu dus 30 tentoon gesteld zijn.

“Een uitdaging”, noemt ze het, “om er een mooie en vrolijke tentoonstelling van te maken. Want het is kunst met een knipoog”.

V1
V2
V3
beetles25 V5
V6

Lees ook:Vulvarious: Johan Vlemmix & de vagina’s
Lees ook:Johan Vlemmix staat met vulva-schilderijen en al op straat
Lees ook:Pornopoezen verjagen het beeld van een normale vagina
Lees ook:Even een kiekje van je vagina maken in een kut-o-maat
Lees ook:De Perfecte Poezen Parade: voor de liefhebbers van een echte vagina!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>