‘Fifty Shades Of Grey’ veroorzaakt vele seks-blessures

FiftyShades.gifVorige week nog lieten we u hier bij seks.blog alle seksstandjes uit de SM-triologie ‘Vijftig tinten gijs’ zien.

Maar enige voorzichtigheid is wel geboden.

Het aantal seks-blessures als gevolg van de megapopulaire SM-triologie is behoorlijk omhoog geschoten…….

Zo blijkt een rapport van de Consumer Product Safety Commission, waarover The Washington Post bericht.

Steeds meer mensen belanden op de spoedafdeling van het ziekenhuis door het experimenteren met seksspeeltjes. Het aantal blessures is sinds 2007 ongeveer verdubbeld en kende een piek tussen 2012 en 2013, toen het eerste deel van ‘Vijftig tinten grijs’ in de rekken lag.

In de meeste van de 2500 gevallen gaat het om problemen die geen blijvende gezondheidsschade veroorzaken. In het rapport staat dat zo’n 70% van de ‘slachtoffers’ het ziekenhuis na behandeling mocht verlaten verlaten.

Een kwart van de patiënten wordt doorverwezen. Vooral mannen (58%) met een gemiddelde leeftijd van 40 jaar zijn de brokkenpiloten tussen de lakens.

Op Twitter deelt de brandweer van Londen een aantal verhalen met #FiftyShadesOfRed. Sinds april waren er al 393 incidenten, variërend van niet meer opengaande handboeien tot vastgelopen penisringen.

Onderstaande hilarische ’50 Shades of Pleasure’-filmpje is een parodie van het condoommerk Trojan en laat net de kloof zien tussen wat sexy is op papier en hoe het er in de praktijk aan toe gaat.

Lees ook:Literaire porna verkoopt als een tiet!
Lees ook:‘Fifty Shades of Grey’ favoriet boek bij gevangenen Guantanamo Bay
Lees ook:Dr. Ruth over de ‘Fifty Shades Of Grey’ van de jaren ’20 in het preutse Engeland
Lees ook:‘Fifty Shades of Grey’ flakkert weer op: hier hun kinky lingerie
Lees ook:Nieuwe smaakmakende trailer voor ‘Fifty Shades Of Grey’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>