Gezusters van Houten en Halina Reijn over de ongemakkelijkheid van seksscenes

CariceVanHoutenGOTVanaf deze week is het 5e seizoen van ‘Game of Thrones’ bij HBO, met Neerlands trots in het buitenland: Carice van Houten en Michiel Huisman.

Carice heeft in haar rol van duivelse priesteres Melisandr, de nodige naaktscenes, maar dat is niet iets waar ze zich op verheugd……

“Ik ga heus niet snel bladeren in het script om te kijken wanneer ik weer seks mag hebben. Ik word ook ouder en vind zulke scènes niet comfortabel. Maar het is gewoon werk.”

Volgens van Houten helpt een goeie grap voor aanvang van de opnames, vertelt ze bij de Amerikaanse talkshowpresentator Seth Meyers.

Haar zus Jelka van Houten speelt in de de SBSserie ‘Gouden Bergen’ een lesbische rol. Toen zij en haar tegenspeelster Eva Duijvestein bij een vrijscene gevraagd werden om hun borsten te ontbloten, weigerden ze dat. Het was volgens hen geen functioneel naakt.

Ook collega / vriendin Halina Reijn vindt het ongemakkelijk als ze voor een bedscène moet spelen, laat zij weten op Twitter.

Zij draaide deze week in het Amstel Hotel met acteur Dan Richardson in een seksscène voor een nog onbekende film. “Die scènes zijn genant en intens ongemakkelijk om te spelen”, schrijft Reijn.

“Godzijdank komt hier geen gekus of gefriemel aan te pas”, vervolgt ze. Wel pleitte ze in 2013 dat er meer naaktscènes zouden moeten komen. “We zijn weer heel burgerlijk geworden, er zijn te weinig films met naakt. Laten we weer wat meer naakt gaan”, aldus Reijn toen.

Lees ook:Carice van Houten is okselfris tijdens seksscènes. Haar tegenspelers niet altijd
Lees ook:Carice van Houten doet steeds minder graag seksscènes
Lees ook:Carice van Houten noemt haar borsten Tom & Bob
Lees ook:Carice van Houten wil meer naakte pielemozen zien
Lees ook:Na Carice van Houten slaat ook prostituee Hot Marijke piemelalarm!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>