Penis-schilder verplettert jury in ‘France’s Got Talent’

BrentRayFraserDe Canadese kunstenaar Brent Ray Fraser gebruikt niet alleen zijn 5 zintuigen en zijn handen en voeten. Nee hij schildert enorme kunstwerken met zijn penis.

Momenteel doet hij mee met ‘France’s Got Talent’, waar hij de jury met open monden liet kijken…….

De 36-jarige bodybuilder creëerde met zijn ‘eigenste kwast’ al portretten van prinses Diana en Koningin Elizabeth II. Ook heeft Fraser onder meer een replica gemaakt van Andy Warhols Marilyn Monroe en van Leonardo da Vinci’s Mona Lisa.

Overigens wordt hij regelmatig opgewonden tijdens zijn werkzaamheden. Hoewel je zou denken dat een grotere ‘kwast’ handig zou zijn, beweert Fraser het tegendeel.

Vanuit een ‘technisch oogpunt’ kan hij beter kunnen schilderen in ‘ontspannen toestand. Zijn peniswerken brengen rond de €7000,- op.

Vorig jaar kwam collega Uwe Max Jensen in het nieuws, die met zijn edele deel de beruchte kontfoto van Kim Kardashian naschilderde en ook in Nederland zijn we een penis-schilder rijk.

Lees ook:De Mona Lisa: naakt, zoals ze ooit bedoeld was
Lees ook:De penisschilder en zijn kwast
Lees ook:Vrouwelijk orgasme als carrièreboost
Lees ook:Seks met Bekende Nederlanders
Lees ook:Britse politici bezoeken vanaf het werk massaal overspel-websites

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>