Negatieve aandacht is ook OK: ‘Fifty Shades of Grey’ slechtste film 2015

Hoewel de eerste rolprent naar de succesvolle SM-triologie van E.L. James al weer bijna een jaar geleden verscheen, wordt hij op dit moment overstelpt met prijzen.

In negatieve zin dan welteverstaan. Razzies en andere rampen-onderscheidingen worden immers in het weekend voorafgaande aan de Oscar-uitreikingen ruim uitgedeeld….

Het zal de makers (en hun fans) allemaal worst wezen. Sterker nog: negatieve aandacht vestigt de ogen ook weer op je product.

‘Fifty Shades of Grey’ won de Raspberry Award voor slechtste film, voor het slechtste scenario en voor de slechtste acteurs, namelijk Jamie Dornan en Dakota Johnson. Daarbij werden de 2 hoofdrolspelers ook nog een ‘gekroond’ tot belabberdste filmkoppel van het jaar. Hoewel de film wereldwijd alle records verbrak, waren de recensies vrij vernietigend. Critici omschreven de film vooral als ‘saai’ en ‘oninteressant’.

De Razzies werden overigens niet opgehaald door de winnaars. Hoewel de Nederlandse regisseur Paul Verhoeven is één van de weinigen was die dit ooit wél deed. In 1995 ‘won’ hij een aantal ‘frambozen’ voor het erotische drama ‘Showgirls’, dat jammerlijk flopte.

Lees ook:Ook een Anastacia Fifty Shades Of Grey-slipje scoren?
Lees ook:De pijp-scènes van Linda Lovelace blijven de wereld beroeren
Lees ook:Gamende vrouwen zijn dol op seks (zeggen ze)
Lees ook:Opgewonden kreunende vrouw uit bioscoop verwijderd bij ‘Fifty Shades Of Grey’
Lees ook:Daar is ie dan: de eerste echte filmtrailer van ‘Fifty Shades of Grey’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>