Silicon Samantha heeft een G-spot en komt klaar

De evolutie van de sekspoppen-industrie is bijna niet bij te houden. Zo is daar nu Silicon Samantha. Je zou er bijna niet meer door naar een echte vrouw verlangen. Deze babe is gemaakt om mannen te plezieren en je kunt haar gewoon in de huiskamer laten zitten. Ze kan namelijk ‘switchen’ tussen de seks- en de familiemodus.

Haar maker Sergio Santos zegt dat zijn robot dicht bij de realiteit komt. Samantha heeft een functionele vagina en een realistische mond. Ze heeft donker haar, groene ogen (die niet knipperen) en kan bepaalde emoties tonen.

Door haar heupen en borsten aan te raken gaat Samantha van de familiemodus in de seksmodus. Ze zegt dan opzwepende dingen zoals ‘Ik wil je’ en ‘Doe het zachtjes’ en ‘Wat komt er nu?’. Samantha wil gekust worden. “En raak je haar g-spot en borsten aan, dan zal ze antwoorden”, aldus Santos. “Daarna zal ze echt seks willen. Het ultieme doel van de seks-modus is om Samantha een orgasme te bezorgen.”

Lees ook:Jongelui: ‘Ga eens neuken!’
Lees ook:Barbie’s nieuwe carrière als webcamgirl
Lees ook:Mannen vinden borsten zeker aantrekkelijk, maar niet persé joekels
Lees ook:Terwijl vrouwen zich zorgen maken over hun boezem, zijn hun mannen er blij mee
Lees ook:Pijp en heers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>