Tristane Banon legt op TV uit hoe chimpansee DSK haar besprong

Nadat Dominique Strauss Kahn een door zijn vrouw Anne Sinclair perfect geregisseerd interview weggaf, kon zijn aanklaagster Tristane Banon natuurlijk niet achterblijven.

Deze dochter van DSK’s goede vriendin en partijgenote, beschuldigt hem van een poging tot aanranding in 2003.

“Ik heb echt heel veel geluk gehad, want anders was het zeker tot een vekrachting gekomen………”

Toen DSK in New York in de cel zat op verdenking van verkrachting, diende Tristane Banon in Parijs de aanklacht in.

De gewezen IMF-topman reageerde met een aanklacht tegen haar voor laster en eerroof. Nu vechten ze een heus tv-duel uit. Zondag had Dominique Strauss-Kahn voor 13,4 miljoen Franse tv-kijkers verkondigd dat hij een morele fout had gemaakt in de zaak rond het kamermeisje. In de zaak-Banon wees hij alle beschuldigingen van de hand. 24 uur later beet het team rond Tristane Banon al terug, ook op TV.

Enkele maanden geleden vertelde ze reeds dat DSK haar als een bronstige chimpansee had besprongen. Ook nu nam ze geen blad voor de mond. “Mijn ongedwongenheid en naïveteit ben ik sinds 11 februari 2003 kwijt. Dominique Strauss-Kahn had me gevraagd naar een huis te komen voor een interview. Toen ik binnen was, deed hij de deur dubbel op slot. Al snel kwam het tot een gevecht. Dat was echt geen pretje. Ik heb heel veel geluk gehad dat het niet tot een verkrachting is gekomen.”

Waarom ze dan toen geen klacht had ingediend? “Ik was toen 24 jaar. Als ik zie hoe ik nu aangepakt word door hem, dan ben ik eigenlijk blij dat ik het destijds niet openbaar heb gemaakt. Het had me mogelijk tot zelfmoord gedreven. Nu ben ik 8 jaar ouder en een stuk sterker.”

Veuillez installer Flash Player pour lire la vidéo

Lees ook:DSK erkent nu dat hij Franse schrijfster ‘besprong’
Lees ook:Journaliste doet nu aangifte tegen DSK vanwege aanranding in 2003
Lees ook:DSK: de seksuele allesvreter
Lees ook:DSK & Het Kamermeisje: the movie
Lees ook:DSK erkent in TV-interview ‘morele fout’ inzake affaire kamermeisje

1 Reacties // Reageer

One thought on “Tristane Banon legt op TV uit hoe chimpansee DSK haar besprong

  1. kwebbel

    het verhaal wordt steeds spectaculairder…. nu de deur al dubbel op slot :p volgens haar moeder is het ineens iets wat met voorbedachte rade is gebeurt. En….het mooiste van alles, nu het er alle schijn van heeft dat ook de Franse aanklager niet overgaat tot vervolging gaat meisje banon een civiele zaak beginnen(net als haar collega in New York).

    Ik geloof van beide verhalen geen moer.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>