Indiase mannen hebben de kleinste

Oh, jee. Al dagen zie ik dit berichtje langs komen: de meeste Indiase mannen zijn te klein geschapen voor het standaardmaat condoom. Arme Indiërs………..

Dat het zo is, is nog tot daaraantoe. Maar dat je nu in de hele wereld bekend staat als het kleine pikkies-land………..

De Chinese mannen zullen wel in hun vuistje lachen. Stonden zij voorheen bekend als mannen met maatje pink: dat stokje is nu dus overgenomen door de Indiërs. Minder grappig aan dit nieuws is dat doordat de condooms niet passen, mensen ze ook minder gebruiken. Of ze glijden eraf, ook niet prettig.

Dat de condooms te groot zijn voor de mannen blijkt uit een uitgebreide studie naar de grootte van de geslachtsorgaan onder 1400 mannen in India. Uit het onderzoek bleek dat de erectie van 60% van de onderzochte (jonge)heren tussen de 12,6 en de 15,6 centimeter was. Bij eenderde mat de penis in opgewonden toestand tussen de 10 en 12,5 centimeter.

De meeste condooms, gefabriceerd volgens de internationale standaard, zijn berekend op een maat tussen de 15 en 18 centimeter.

Lees ook:Penis-verlengers onder de loep
Lees ook:Waar wonen de grootste lullen?
Lees ook:Penis Indiërs kleiner dan in de rest van de wereld
Lees ook:India: ‘beter een kleine penis die steigert, dan een grote die weigert’
Lees ook:Voetballer met de grootste penis is het populairst

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Indiase mannen hebben de kleinste

  1. Hans

    Het zal wel los lopen met die indiase mannen.
    De bevolking beslaat bijan 1 miljard inwoners,me dunkt

      /   Reply  / 
  2. Devi

    Haha heel grappig..In de Indiase media ben ik nog geen berichtje hierover tegen gekomen! Nog trots ook dus die mannen ;)

    Groeten je collega van india.blog

      /   Reply  / 
  3. Fucker

    Volgens Goedele zou je reeds met een kleintje van 13 cemtimeter de vrouw een orgasme kunnen bezorgen. Vrouwen hebben meer aan de dikte en stevigheid van de penis dan aan de lengte.
    Informeer het maar zelf bij hen. Met een slappe van 30 centimeter bak je even weinig als met een kleintje van 10 cm dat toevallig erg “robuust ‘verrijst.

      /   Reply  / 
  4. Pingback: VIDEO: Hoe diep is een vagina eigenlijk? | Seks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>