Groot deel Britse mannen wil geen seks meer

Ai, van sommige trends hoop ik toch altijd maar dat ze niet overwaaien naar Nederland: steeds meer Britse mannen willen geen seks meer…………

In ieder geval blijkt het aantal mannen dat geen seks meer wil (en dat ook vertellen aan een relatietherapeut) de afgelopen jaren met maar liefst 40 procent gestegen. toegenomen.

Dit stelt Relate, een groot relatie-bedrijf (is dat business?), aldus de krant The Observer zondag.

Het probleem zou deels te wijten aan het feit dat Britse vrouwen beter weten wat zij in bed willen en er ook om vragen. Ook een oorzaak zijn de “extreem lange werktijden” van veel Britse mannen, die last krijgen van stress. Smoesjes dus, waar vrouwen ook niet mee weg zouden komen. Wat is er aan de hand in Engeland?

Lees ook:1 op 3 seksverslaafden is vrouw
Lees ook:Nederlandse orgie schokt Engelsen
Lees ook:Life seks-sessie DusDavid & MissRevex op internet
Lees ook:Italiaanse mannen zijn nog immer de nummero uno’s voor seks
Lees ook:‘Truth or drink’: kinderen stellen hun ouders gênante seksvragen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Groot deel Britse mannen wil geen seks meer

  1. renzo

    In engeland en waar ook ter wereld zou wel eens bijzonder weinig aan de hand kunnen zijn. Behalve dan het aloude dat de man uitgekeken is op zijn vrouw, of om voldoende seks te krijgen,zoveel inspanningen moet doen, dat hij geen zin meer heeft.

    Maar zet het hem een mooie minnares voor de deur, het buurmeisje van 18, de secretaresse op zijn werk of een geadoreerde actrice en hij heeft gewoon weer zin hoor.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>