Vaginapraat

Mannen kunnen zich enorm druk maken over de lengte en / of de breedte van hun penis.

Er zijn vrouwen die van kleintjes houden bij mannen en er zijn dames die zich erop voorstaan dat ze wel ‘in’ zijn voor ‘a big dick’.

Maar ook vrouwen heb je in soorten en in …….. maten!

Het vrouwelijk geslachtsorgaan is een rekbaar ding. Dat weten we, want daar zijn we bijna allemaal begonnen.

Vrouwen maken zich vaak erg zorgen om hun afmetingen. Ben ik niet te ondiep of ben ik te wijd?

Vorige week schreven we hier reeds over vaginareconstructies die in privéklinieken steeds meer uitgevoerd worden. De beste vaginagym bestaat uit de zogenaamde bekkenbodemspier-oefeningen.

Net als bij penissen kun je van vagina’s ook stellen dat er niet eentje dezelfde is. Daarom ook passen sommige mannen en vrouwen wellicht beter (bij elkaar) dan anderen.

De gemiddelde vagina is 8 centimeter diep, heel wat minder dan de meesten denken dus. Maar als een vrouw opgewonden is, kan daar wel de helft bijkomen. Verder dan 12 centimeter gaat het zelden.

Eigenlijk is het vergelijkbaar met een erectie van de penis bij mannen. Hierdoor zal een penis bijna nooit ‘te klein’ zijn om aan de achterkant van de vagina te komen. Moest dit nu wel zo zijn, maakt dat op zich weinig uit. De voorste delen van de vagina zijn immers de gevoeligste.

De breedte van een vagina echter, kan wel enorm variëren. Dit gaat van nul centimeter in rusttoestand, dan kleven de wanden aan elkaar, tot wel 10 centimeter als een vrouw aan het bevallen is. Een vagina is dus enorm rekbaar, dat merk je wanneer een man penetreert tijdens een vrijpartijtje. Maar omdat ze zo rekbaar is, zal een vagina de penis mooi omsluiten tijdens seks, zodat het voor zowel de man als vrouw aangenaam is.

Tenslotte nóg iets moois: een penis en een vagina kunnen zich aan elkaar aanpassen, waardoor zoiets als ‘past nooit!’ nauwelijks voorkomt.

Lees ook:Hoe diep is een vagina eigenlijk?
Lees ook:Altijd dat gedoe over de maat van de penis. Wat is de ideale maat vagina dan?
Lees ook:Mannen onzeker over lengte penis
Lees ook:Het kleine penis syndroom dreigt een volksziekte te worden
Lees ook:Heren: de omtrek van uw penis doet de dames veel meer dan de lengte!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>