Borsten ‘lezen’

loquat_boobsDe Italiaanse seksuoloog Piero Lorenzoni gaat er prat op een manier te hebben gevonden om het karakter van een vrouw af te leiden door naar de borsten te kijken.

Lorenzoni vergelijkt de vrouwenborst met fruitsoorten om zijn theorie duidelijk te maken.

De fruitvormen en haar betekenissen staan vandaag te lezen in Libelle.

MELOENEN
Wie grote, ronde borsten heeft is een echte gastronoom. Deze vrouw houdt van lekker eten en van verwend worden. Op het gebied van seks zijn ze redelijk terughoudend en zullen ze niet vaak het initiatief nemen.

CITROENEN
Vrouwen met citroenborsten zijn erg seksbelust. Ze zijn steeds te vinden voor een robbertje vrijen en zijn redelijk eigenwijs. Ze lopen over van de levenslust en streven naar een gebalanceerd leven.

ANANASSEN
Ovale borsten zijn eigen aan intelligente vrouwen die voor hun carrière kiezen.

GRAPEFRUITS
Deze dames zijn meestal erg verlegen en huiselijk ingesteld, dat zie je echter niet aan hun kledij want die mag erg uitdagend zijn. Liefde is voor deze dames belangrijker dan seks.

SINASAPPELS
Vrouwen met kleine ronde borsten hebben bijna geen seksuele fantasieën. Ze hebben liever een goed gesprek dan tussen de lakens te duiken

KERSEN
Kleine kersvormige borsten staan voor grappige en aangename vrouwen die intelligentie met humor combineren. Deze vrouw heeft een normale zin in seks.

PEREN
De meeste vrouwen hebben peervormige borsten. Deze structuur staat voor erg complexe vrouwen die zichzelf als gelovig omschrijven maar eveneens niet vies zijn van wat seksuele avontuurjes buiten hun relatie om.

Lees ook:Kleine borsten, grote pluspunten
Lees ook:Vrouwen met kleine borsten raken sneller opgewonden
Lees ook:Borsten of billen? Dit zeggen mannen erover…
Lees ook:iPhone app tovert borsten een maatje (of wat) meer
Lees ook:Spice Girls zijn intiem met elkaars borsten

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Borsten ‘lezen’

  1. Pingback: ‘Op een man zonder borsthaar kom ik niet klaar!’ | Seks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>