De pretsigaret laat de penis op den duur ‘hangen’

Veel mensen vinden het lekker om voor een vrijpartij te blowen.

Ze worden er relaxter en tegelijkertijd meer opgewonden van.

De porno-industrie is beroemd vanwege de jointjes die rondgaan voor er anderszins geblowd wordt.

Maar onderzoek wijst nu uit dat heren die veel cannabis gebruiken op den duur de boel zien hangen……………

Wetenschappers bestudeerden het verband tussen marihuana en seks voor het eerst in 1970 en uit een studie van 1982 blijkt  nog dat 75% van de mannelijke gebruikers vindt dat dit hun seksleven verbetert.

Maar een andere toonde aan dat erectieproblemen bij hen dubbel zo vaak voorkomen. Eenderde merkte bij kleine hoeveelheden geen negatief effect, maar wel bij overmatig gebruik . Maar al deze onderzoeken namen de ervaringen van de mannen als uitgangspunt, zonder dit wetenschappelijk te toetsen.

Een studie uit 2010 toont echter aan dat mannen in hun penisweefsel receptoren hebben voor tetrahydrocannabinol (THC), het actieve ingrediënt in marihuana. Deze zaten voornamelijk in de gladde spier van de penis, waardoor THC de werking ervan kan blokkeren. “Dit is meer dan een ernstig effect op de erectiefunctie, want 70 tot 80% van de penis bestaat uit deze spier”, aldus de onderzoekers.

Onderzoek naar het verband van blowen en seks bij vrouwen is nog veel minder gedaan, maar ook dit lijkt niet alleen maar positieve uitkomsten te hebben. Professor Sharon Johnson: “Mensen concentreren zich op de gunstige effecten van marihuana in plaats van op de schadelijke.” Een studie van haar uit 2004 toont aan dat vrouwelijke soft drugs – gebruikers meer risico lopen op orgasmeproblemen en pijn bij het vrijen.

Lees ook:De pretsigaret werkt uiteindelijk niet in bed
Lees ook:De top tien redenen waarom echte seks zo gezond is
Lees ook:Orale seks is de marihuana van de seksualiteit
Lees ook:Met Foria gaat je vagina in de gloria
Lees ook:Ook de mannelijke seks-spieren kunnen getraind worden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>