Met een sextoy in je hol naar de spoedeisende hulp

Tsja: het is voor de mensen die het overkomt waarschijnlijk een moment van gêne om nooit te vergeten, maar voor artsen en verpleegkundigen voer tot verhalen onder de koffie.

Mensen die attributen gebruiken tijdens (solo-)seks, die wegschieten of vastraken en dan met het schaamrood op de kaken naar de afdeling Spoedeisende Hulp van een ziekenhuis moeten………….

Seksspeeltjes worden regelmatig gebruikt voor doeleinden waar ze niet voor bestemd zijn. Daardoor krijgen ziekenhuizen regelmatig te maken met mannen en vrouwen die na het gebruik van een speeltje medische hulp nodig hebben.

Dit blijkt uit onderzoek van Russell Griffin en Gerald McGwin van de Universiteit van Alabama, die van 1995 tot 2006 op de spoedeisende hulp van een ziekenhuis bivakkeerden.

Daar gingen zij na hoeveel mensen hulp nodig hadden na gebruik van een seksspeeltje. In het onderzoek werden verwondingen door producten die niet als zodanig zijn bedoeld, zoals potloden, schroevendraaiers en haarborstels en dergelijken, nog niet eens meegenomen.

In totaal hadden 6799 personen boven de 20 jaar, het vaakst mannen, hulp nodig in verband met een sextoy.  74% van de klachten werd veroorzaakt door een vibrator, 13% door een dildo, 2% door diverse ringen en de overige 11% door andere seksproducten. De meeste verwondingen komen voor bij de anus of endeldarm, bij maar liefst 78% van de patiënten was dit het geval. Ruim 18% had last van haar vagina.

Uit de cijfers blijkt dat seksspeeltjes vaak op de verkeerde manier worden gebruikt, vooral als het om een gevoelig lichaamsdeel als de anus gaat. Erover zwijgen, taboes in stand houden en het negeren van de gebruiksaanwijzingen kunnen gevaarlijk zijn voor de gezondheid.

Illustratie van de Röntgenafdeling: “Ik ben per ongeluk op mijn elektrische tandenborstel gaan zitten.”

Lees ook:24 spuiten in je snikkel om een aanhoudende erectie kwijt te raken
Lees ook:Vreemde fetish: trillende vibrator door chirurg uit darmen verwijderd
Lees ook:Brit dood door dildo in zijn anus
Lees ook:Zwarte weduwe verkracht 10 mannen
Lees ook:Porno of niet: stop nooit een paling in je kont!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Met een sextoy in je hol naar de spoedeisende hulp

  1. Jan

    Op die rontgen foto staat echt geen elektrische tandenborstel waar “per ongeluk” op is gaan zitten (zoals bij onderschrift staat). Dit is duidelijk een vibrator.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>