Hart voor je hart hebben is ook hart voor je penis hebben

Gezond eten, veel bewegen en eventueel slikken van cholesterolverlagende medicijnen is niet alleen goed voor hart- en bloedvaten, maar verbetert ook het seksleven van mannen van middelbare leeftijd…………

Onderzoekers van de Amerikaanse Mayo Clinic schrijven dat erectiepillen niet de enige oplossing zijn voor erectieproblemen. “Mannen met een gezonde leefstijl reageren veel beter op de geneesmiddelen”, aldus onderzoeker Stephen Kopecky.

Erectiestoornissen zijn vaak een voorbode van hart- en vaatziekten. De vaten in de penis, die opzwellen tijdens een erectie, kunnen verzwakken of dichtslibben met cholesterol. Op exact dezelfde wijze als de vaten rond het hart dat doen. Vandaar dat erectieproblemen zich vaak 3 tot 5 jaar eerder manifesteren dan hartproblemen. Verstandige huisartsen die patiënten op consult krijgen voor erectiestoornissen, verwijzen dus ook door naar de cardioloog.

“Stel je hebt een 40-jarige man met erectieproblemen en je vergelijkt hem met een leeftijdsgenoot zonder erectieproblemen, dan heeft de eerste 50x meer kans op het ontwikkelen van een hartziekte”, aldus Kopecky.

Volgens de onderzoekers moet het risico voor hart- en vaatziekten meer aandacht krijgen bij de behandeling van erectieproblemen. Kopecky: “Bewegen is de sleutel. 3x per week matig intensief bewegen verbetert zowel hart als bloedvaten, dus ook die van de penis.”

Lees ook:Hartaanval op komst? Uw piemel waarschuwt u!
Lees ook:Als je je piemel niet meer kunt zien, krijg je em ook niet meer omhoog
Lees ook:Als je je penis niet meer kunt zien heb je een probleem
Lees ook:Flink flossen voor een stijve leuter!
Lees ook:Viagra ook goed voor vrouwen

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Hart voor je hart hebben is ook hart voor je penis hebben

  1. Pingback: Seks in combinatie met hartproblemen | Seks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>