Perfecte borsten, uitgaande van de tepelmeridiaan….

We leven in een tijd waarin iedereen en alles moet voldoen aan bepaalde uiterlijkheden.

Uiterlijkheden die tot in detail voorgeschreven zijn, lijkt het wel.

Zo schreven we eerder vandaag al over de designer-vagina gekte en nu is er een Britse plastsiche chirurg die maandenlang heeft gestudeerd en gerekend tot hij de formule had voor de perfecte boezem…….

Dokter Patrick Mallucci, plastisch chirurg van het ‘London’s University College Hospital’, heeft 3 maanden lang een onderzoek gevoerd om te komen tot de ‘perfecte borst formule’.

Hij bestudeerde hiervoor de ‘Page 3 girls’ van The Sun, met andere woorden vrouwen die ~vooral volgens mannen~ de perfecte borsten al hebben.

Mallucci heeft de borsten van de bestudeerde vrouwen tot een formule verheven. Hij vertrok hiervoor vanuit een horizontale lijn ter hoogte van de tepel die hij de tepelmeridiaan noemt.

De ‘perfecte’ borsten zouden een verhouding moeten hebben van 45% boven en 55% onder de tepelmeridiaan. De plastsich chirurg noemt dit de 45:55 ratio. Het bovenste deel van de borst zou qua vorm idealiter recht of lichtjes hol moeten zijn en het onderste deel bol en vol. De ideale tepel wijst omhoog in een hoek van 20 graden.

Dat we het weten. Uiteraard is het doel van de dokter om ‘boobjobs’ te perfectioneren en zijn ‘rekensom’ tot maatstaf te verheffen binnen de plastische chirurgie. Een teken aan de borstenwand…..

Lees ook:Dit zijn de perfecte proporties van een vrouwenborst
Lees ook:De beste porna van het afgelopen jaar
Lees ook:De ideale Chinese borsten hebben symmetrische tepels
Lees ook:Filmposter ‘Sin City II’ afgekeurd vanwege te blote borsten
Lees ook:Daarom zijn vrouwen zo dol op hun borsten!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>