Rimmen, baffen, anilingus: oftwel anus stimulatie…

calvin-klein-sex-adOns achterdeel wordt omgeven door allerlei zenuweinden vanuit het bekken, en aanraking van dit gebied zorgt bij velen voor (verhoogde) seksueel opwinding.

Hoe, wat en waarom van ‘aniligus’ …

De term anilingus is afkomstig uit het Latijn en staat voor het stimuleren van de anus met de tong.

De term heeft een vergelijkbare achtergrond als ‘cunnilingus’, het stimuleren van de vagina met de tong. Rimmen is afgeleid van het Engelse woord rim, dat rand betekent. Anilingus valt zowel onder anale seks, als onder orale seks mond en anus erbij betrokken zijn.

In het Nederlands wordt ook de term baffen gebruikt, afgeleid van beffen. Soms wordt onderscheid gemaakt tussen rimmen (likken van de anus) en baffen (penetreren van de anus met de tond) maar meestal wordt in grote lijn dezelfde handeling bedoeld.

Niet iedereen loopt zomaar warm voor anilingus. Vaak vinden mensen het eng, raar of vies. Om te polsen of je partner gevoelig is voor anilingus kun je tijdens het vrijen zijn/haar anus voorzichtig betasten, strelen en wellicht penetreren  met je vinger.

Vind  je het een vies idee om je partner ‘daar’ te likken? Neem dan van te voren samen een douche, en realiseer je dat het in wezen niet veel verschilt van het likken van willekeurig welk ander lichaamsdeel van je partner. Groot voordeel van dit lichaamsdeel, is dat hij/zij hoogstwaarschijnlijk zeer enthousiast gaat reageren.

Om erin te komen, lik je om te beginnen om de anus heen. Het stukje tussen anus en aanhechting van de penis, is ook erg gevoelig. En wat te denken van de balzak? Hetzelfde geldt voor vrouwen, het hele gebied kun je oraal benaderen als erogene zone…

Tips voor geslaagde anilingus:
* Eerst douchen!
* Varieer! Het likken van de anus is nog lekkerder als je varieert in zoenen, likken, zuigen etc.
* Combineer! Combineer het likken met andere handelingen zoals aftrekken, vingeren, etc.
* De ultieme rim-ervaring voor haar: lik haar clitoris en maak van tijd tot tijd een uitstapje naar haar anus. Vinger haar tegelijkertijd vaginaal. Dit is niet makkelijk, maar oefening baart kunst!!

P.S. Anus en het rectum bevatten allerlei bacteriën die geen schade veroorzaken in het  spijsverteringskanaal, maar in mond of maag wel schadelijk kunnen zijn. Rimmen kan in die zin risico geven voor het oplopen van bacteriele infecties. Zorg daarom altijd voor een goede hygiene!

Lees ook:Tepels verwennen, zo doe je dat!
Lees ook:Vrouw likt kont radio-DJ voor kaartjes popfestival
Lees ook:Ultieme bef-tip: gebruik je vingers!
Lees ook:Vrouwen leren van hun homovriendjes de beste pijptechnieken
Lees ook:Alaaf. Alaaf. Kleed je penis ook aan als die mee mag naar het carnaval

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Rimmen, baffen, anilingus: oftwel anus stimulatie…

  1. Mieke

    en wassen zou helpen om die bacteriën weg te krijgen?

    Dat gaat echt niet helpen, al helemaal niet als je het rectum in gaat.

    Ik zou wel eens willen weten wat een arts daar over zegt, zou mij niks verbazen als die het afraadt.

      /   Reply  / 
  2. Anne Auteur

    wassen is uiteraard vooral tegen vieze smaakjes ;-)

      /   Reply  / 
  3. Bob

    Een beetje vieze geiligheid en vooral die van je partner is alleen maar goed voor de weerstand. ;) Nu nog een likje sperma om de opneembaarheid te verhogen!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>