Iedereen is nu geobsedeerd door billen

SuitSupplySMBillenUitgaande van het evolutionaire idee dat vrouwenborsten fopbillen zijn, omdat mensen de enige diersoort vormen die veelal voorlangs paren, is het begrijpelijk.

Ik heb het over de obsessie met vrouwenbillen…….

Mede onder invloed van de pornografie raakt de wereld steeds meer gefacineerd door billen.

Waren het aan het eind van de vorige eeuw nog vooral borsten, met internationaal Pamela Anderson als uithangbord en nationaal Tatjana Simiç; nu is het billen, kont, achterste en kadetten wat de klok slaat.

‘Ik heb heel veel aanvragen van vrouwen die specifiek hun billen willen trainen”, vertelt personal trainer Carlos Lens in De Telegraaf. “Nooit eerder was het zo’n hot topic. Iedereen wil ineens strakke, ronde en hoge billen. Dat is het ideaal. De mode is ook strak, dus je kunt weinig verhullen deze zomer.”

Ook Annemarie Wolters komt aan het woord. Zij geeft speciale biltrainingen die ‘Work The Bottom’ heten. “Ik kom uit de balletwereld, maar had altijd al een beetje te veel kont. Ik bedekte dat met een T-shirt. Inmiddels kom ik er door Jennifer Lopez mooi mee weg, maar ik vind ook dat vrouwen billen moeten hebben. Anders ben je net een spijker.”

Haar lessen, die ze zelf ontwikkelde, staan steevast bomvol. “Het loopt storm. Iedereen wil ineens een goed achterwerk. Er staan tegenwoordig zelfs mannen in mijn les.”

Lees ook:Twerkende kont is nieuwste sextoy voor mannen
Lees ook:Billenkijkers en -knijpers komen veel te weten
Lees ook:Giel Beelen zoekt billen
Lees ook:Borsten of billen? Dit zeggen mannen erover…
Lees ook:Miss BumBum: de vrouw met de mooiste billen ter wereld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>