De boyzilian en de bilnaad harsen zijn geen populaire karweitjes

BiyzilianDe meeste Nederlandse schoonheidsspecialisten doen niet aan het ontharen van de bilnaad en de mannelijke schaamstreek.

Mannen die een Boyzilian willen of een gladde brievenbus willen, kunnen bij slechts 11% van de professionele schoonheidsspecialistes terecht.

Dit blijkt uit onderzoek van het Beautyspot.nl trendpanel dat bestaat uit 750 schoonheidsspecialistes.

Het volledig ontharen van de vrouwelijke schaamstreek is bij 26% van de schoonheidsspecialistes mogelijk.

Volgens Inge de Munnik, verbonden aan het trendpanel, vinden mannen het zelf ook niet prettig om de schaamstreek in een schoonheidssalon te laten ontharen.

“Mannen zijn bang dat de behandeling té pijnlijk is. Bovendien moeten ze zich letterlijk blootgeven aan de schoonheidsspecialiste en daar voelen ze zich niet prettig bij. Daarom scheren veel mannen liever hun eigen schaamhaar.”

Voor het ontharen van andere lichaamsdelen kunnen mannen bij veel meer beautyprofessionals terecht. Zo is het ontharen van de rug bij meer dan de helft van de schoonheidsspecialistes mogelijk (59%) en het haarvrij maken van de borst bij 41%.

Harsen is in de schoonheidssalon de meest gebruikte ontharingsmethode van Nederland. Bij 72% van alle ontharingsbehandelingen wordt deze methode gebruikt. Op de tweede plaats staat sugaring, een methode waarbij met behulp van suikerpasta wordt onthaard, met 13%.

Op de derde plaats met 12% staat het definitief ontharen met behulp van IPL of laser.

Lees ook:De (spiegel)gladde venusheuvel blijft favoriet
Lees ook:Penisvergroting steeds populairder door ‘kale ballen trend’
Lees ook:Naar de hoeren voor een goed gesprek
Lees ook:Trakteer jezelf op een glow in the dark-vagina
Lees ook:Pornoster Horny Heidi zoekt 23 man voor haar 23ste ‘verjaarsfeestje’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>