Op naar het blonde vrouwen paradijs

BlondBeautiesVoor al die heren die liefhebber zijn van blonde vrouwen komt er nu dé vakantiebestemming.

Hoe blond moet je zijn? roepen wij hier.

Maar er zijn er die hier toch beslist een dik belegde boterham in zien.

Een reisbureau heeft aangekondigd een tropisch vakantieoord op de Malediven te openen waar alleen knappe, jonge, blonde vrouwen behulpzaam zullen zijn……………

Al het personeel van ‘Blondjeseiland’ zal bestaan uit echte blond beauties. Dit heeft Giedre Pukiene, de blonde bedenkster van deze ondernemening bekend gemaakt.

Zij laat in de Britse The Sun weten dat er ook een vliegtuig- en bootdienst bij het eiland zullen komen, waar ook alleen maar knappe, blonde vrouwen aan boord zullen werken.

Pukiene wil met het eiland het stereotype verbreken dat blonde vrouwen dom zouden zijn. “Onze blondjes zijn erg slim en hebben de papieren om het te bewijzen”, aldus Pukiene, zelf ook hoogblond.

Naast de ‘standaard’ voorzieningen van een vakantieoord, zoals een zwembad, sauna en groot restaurant, zal het resort ook een special ‘educatiecentrum’ aanbieden waar vakantiegangers geleerd zal worden hoe ze er te allen tijde goed uit kunnen zien.

Sim Mohemad Ibrahim, voorzitter van de Maldives Tourist Association, vindt het een top-idee. “Zoiets spectaculairs is precies wat we nodig hebben”.
Het Indian Ocean resort zal in 2015 open gaan.

Lees ook:Japanse pornoster geeft gratis blowjobs vanwege voetbalbeker vrouwen
Lees ook:Zo ziet de ideale minnares eruit volgens getrouwde mannen
Lees ook:100e editie seksblad FOXY verloot prostituee
Lees ook:Boer Zoekt Vrouw: pikante plaatjes van Neeltje
Lees ook:Vrouwen hebben in de zomer (b)(h)etere seks dan in de winter

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>