Seks-dieet bejaarden: dagelijks 3 liter melk, pond amandelen + pond buffelboter

Hij is ~voor zover bekend~ de oudste ‘jonge’ vader van de wereld.

De 94-jarige Ramjeet Raghav uit India verwekte vorig jaar zijn eerste en tot nu toe enige kind.

De oude baas lust er wel pap van.

Het liefst gaat hij per nacht 3x van bil, maar hij houdt zich de laatste tijd wat in vanwege de zorg voor zijn babyzoontje Karamjit……….

Zijn vrouw en moeder van zijn kind is ook al in de 50, dus een wonder van vruchtbaarheid op leeftijd zijn ze zeker. Dat heeft volgens deze Abram & Sara te maken met de ‘gourmetseks’ die ze hebben.

“Ik ben gezond en ik ben dol op seks met mijn vrouw. Ik vind het heel belangrijk dat een paar regelmatig seks heeft”, oordeelt Ramjeet. “Als ze me erom vraagt, hou ik het de hele nacht vol maar voor het welzijn van ons kind heb ik die gewoonte even opzij gezet”, verklaart de potente grijsaard in The Sun.

Zijn vrouw Shakuntala vindt haar minnaar totaal niet oud. “Hij kan de liefde bedrijven als een man van 25. Beter zelfs, mijn Ramjeet gaat de hele nacht door. Bovendien is hij een schitterende vader.”

Nog een kind fabriceren, daar heeft Ramjeet wel oren naar. “Over een half jaar proberen we nog een mooie zoon te maken”, glundert hij.

Zijn afrodisiaca? Dagelijks 3 liter melk, een halve kilo amandelen en een halve kilo buffelboter. En voor de rest is hij ook nog eens een kettingroker.

Lees ook:Willem Wortel Methode: seks als essentieel onderdeel om je buikje kwijt te raken
Lees ook:Afvallen met seks, veel seks
Lees ook:200 kg wegende mannelijk maagd knalt sekspartner het ziekenhuis in bij eerste keer
Lees ook:Vrouw zet giga porno-verzameling van ex op Marktplaats
Lees ook:Justin Bieber heeft 9 kg spieren gekweekt, ook op zijn penis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>