Man heeft ‘rukker’ op zijn achterhoofd staan na haartransplantatie

Een chirurg met humor heeft 19 jaar geleden op het hoofd van één van zijn patiënten het woord ‘wanker’ (vertaald: rukker) achtergelaten bij een haartransplantatie.

De man ontdekte het onlangs pas toen hij zijn haar afschoor………

De 40-jarige Darren Hope onderging jaren geleden een dure haartransplantatie, vertelt hij in de The Sun. Toen hij onlangs voor het eerst weer een kort kapsel nam, zagen zijn vrienden een ietwat verrassende tekst op zijn scalp.

Dat moet destijds een arbeidsintensief karwei zijn geweest, want het woord werd gevormd op de plaatsen waar de chirurg kleine haarwortels had verwijderd. De arts verdoezelde zijn weinig aan de verbeelding overlatende boodschap vervolgens onder de nieuw geïmplanteerde lokken.

Hope die het deel van zijn haar dat nog niet is uitgevallen, nu opnieuw verplicht lang moet houden om het woord te verdoezelen, wilde de chirurg meteen een rechtszaak aandoen. Maar pech voor hem: de praktijk waar hij zijn transplantatie onderging, is intussen gesloten.

Lees ook:Hoe neptieten het leven van een vrouw redden
Lees ook:Aan wildvreemden op straat vragen of ze seks met je willen….
Lees ook:Borsten van porno-actrice met cup O zijn tikkende tijdbommen
Lees ook:The F-word
Lees ook:Vagina-chirurg verbouwt vrouw totaal, om er vervolgens mee te trouwen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>