Weense seks-academie blijkt hoax

We zijn er allemaal ingetuind en het leverde prachtige artikelen op in bladen, radio, TV en op internet: de opening van de eerste seks-academie ter wereld met internaat.

Dat laatste voor de praktijkuren zeg maar. En de protesten waren ook niet van de lucht.

Maar we zijn gefopt………

De campagne voor de ‘Austrian International School of Sex’ was niet meer dan een grap van de actiegroep ‘The BirdBase’ om de gebreken van het Oostenrijkse pensioenensysteem aan te kaarten. Maar ook de lokale media pakten groot uit met het verhaal.

“Als er geen politieke oplossing komt voor de pensioenenkwestie, moeten we onze toevlucht nemen tot meer kinderen. En daarvoor is meer seks best handig” aldus de actiegroep.

“Bovendien was onze campagne een mooie verpakking zonder inhoud. Daarmee willen we de politici het signaal geven niet op dezelfde manier te werk te gaan.”

600 echte liefhebbers zich daadwerkelijk aangeboden om les te volgen aan de school. Die waren bereid om €1400,- per semester te betalen.

Lees ook:Ouders woest vanwege schoolreisje naar sexshop
Lees ook:Over 25 jaar doet iedereen het met een seks-robot
Lees ook:Waarom seks in reclames echt wel werkt
Lees ook:‘Ik ga niet zonder hoesje in jouw poesje’ pas na 20.00 uur
Lees ook:Praat met je kind over porno voordat internet dat doet!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>